maanantai 25. helmikuuta 2013

Keksejä potilaalle

Olen nyt testimielessämaistellut niitä belVita Breakfast aamiaiskeksejä. Tulipa kokeiltua jotakin uuttakin. Ostin ison melonin joka jo ostaessa näytti niin kypsältä, että piti keksiä tapa tuhota se nopeasti. Pojan sairastama entero-virus myös pisti keksimään uusia tapoja, kun ei hää saanu syötyä suussa olevien super kipeiden rakkuloiden takia.

Pojat tykkää melonista ja sen mehusta. Kokeilin, millaista tulisi melonisoseesta. En ole kokeillut ennen. 2,5-vuotias ei ollut mehusta ihan niin innoissaan, mutta 1,5-vuotias potilas pyysi sitä vielä lisääkin. :) Kyytipojaksi potilaalle annoin pieninä nielaistavina muruina näitä belVita keksejä, kun hää niistä tykkää. Kuvassa kuitenkin tällainen aikuisten versio samasta, niin on vähän siistimmän näköistä. :P Nyt vasta hokasin, että keksin olisi voinut soseuttaa sinne mehun sekaan, mutta toisaalta mehusta olisi tullut puuroa ja se ei ehkä olisi mennyt niin hyvin suuhun. Nyt potilas on jo parempi. Ruoka maistuu ja yönkin voin nukkua kokonaan (sairastellessa heräs pahimmillaan 0,5 tunnin välein huutamaan).


Maistelin itsekin tällaisen annoksen ja oli kyllä hyvä. Melonimehu on tooosi kauniin värinen! Sain muuten kuulla, että pian meillä blogin kautta buzzataan muutakin: luvassa jotakin kalaista tenaville. ;)

Mikä on Buzzador?
www.keksihylly.fi

2 kommenttia:

  1. Moi! Ensimmäistä kertaa täällä kurkkimassa :). Mukavaa että potilas voi jo paremmin ja ihanan näköisiä kakkuja sulla täällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria! Kiva, kun tulit ja koemmentoit. Tervetuloa toistekin! Jotkut kakut onnistuu enemmän, toiset vähän vähemmän. Mut oppimassahan täällä ollaan! :)

      Poista