tiistai 12. helmikuuta 2013

Keksiaamiaisia

Viime aikoina on aamupalana maisteltu näitä LU:n belVita Breakfast aamiaiskeksejä, joiden Buzzauksesta aiemmassa kirjoituksessa kerroin. Kaikkia kolmea makua on jo kokeiltu sekä isännän että omalta taholta. isännällehän nuo on oikein hyviä, se kun lähtee töihin pelkän kahvin voimalla. Syö aamiaisleivän vasta sit töissä ekalla tauolla. Nyt on sekin ottanut pari belVitaa kahvin kanssa. :) Minä sit syön niitä millon minkäkin kanssa. Tässä jogurtin sekaan murskattuna, ettei pikkupojat tajua et äippä sai keksiä aamupalalla. :P

Hyvin nuo on maistuneet sekä isännälle, että itsellekin. Itse tykkään noista Hunaja-Pähkinän makuisista eniten. Toisena tulee jogurttihöysteinen ja kolmantena tuo peruskeksi. Hunaja-pähkinä maistuu pähkinäiseltä, siksi tykkään siitä. Siinä on noista kolmesta eniten makua. Peruskekseille tarttee keksiä jotakin erilaista kyytipoikaa vielä. Kehittelen asiaa. ;) Tässä eka kokeilu eli jogurttikeksejä hedelmien ja teen kera.


Pojillekin on toki maut annettu. Täytekeksistä syödään täytteet tietenkin. :P Keksit voi jäädä syömättäkin, riippuu kuin nälkä on.

Maku on näissä hyvä, makea kylläkin, ettei itse tulisi kyllä mieleen ruveta korvaamaan aamupalaa näillä. Sitä vain ihmettelen, kun nämä aamiaiskekseinä myydään. Ruista on vain 2%, eikö sitä voisi olla enemmän? Itse olen ruvennut korvaamaan osan vehnäjauhoista rukiilla niin letuissa kuin usein leivonnassakin. Uskon, että tähänkin voisi enemmän pistää ruista. Tai voisiko rasvan/sokerin määrää hiukan vähentää? Silleen, että olisivat vielä vähän terveellisempiä?

Nyt nukkumaan, mutta ideointia vielä, miten keksejä voisi kokeilla. :)

Mikä on Buzzador?
www.keksihylly.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti