lauantai 27. huhtikuuta 2013

Kiisselimaistiaisia

Vielä viimeinen maistelu näistä Nutricia Muksu marjakiisseleistä. Kävimme neljän pikkuisen voimin lasten leikkipaikassa ja tokihan välillä eväät piti syödä. Omat poitsut oli vähän kiireisiä, eikä meinannu keretä syödä lainkaan. Vanhempi sentään vähäsen. Annettiin kavereillekin kiisselit ja hyvin meni heille. Siellä tenavat on muistaakseni noin 2 ja 3,5 vuotiaat. Heille se meni ihan sellaisenaan purkista. Tykkäsivät kovasti ja olisi mennyt lisääkin.

Meillä vanhempi ei edelleenkään suostu syömään, jos näkee että se on purkista tullu. Se on niiiiin vauvojen juttu, eikä hää oo enää vauva. :D Nuorempi vadelmakeittoa syö puuron seassa ja menee se hätätilassa mehun korvikkeenakin. Pitää vaan veellä lantrata, et on sopivaa mehuksi. :)


Mun mielestä tämä on tosi hyvä tuote pikkulapsiperheisiin. Meillä ehkä sit kuitenkin tämä aika mennyt jo ohi. Jos vielä tulisi pikkuinen, niin ehdottomasti matkamuonaksi tällaista ottaisin. Kotonahan teen kiisselit itse ym, mut reissuissa ja laiskan päivän tullen nämä on hyviä. Nyt kun pojat on isompia, niin ruokaa saa niille jo joka paikasta, niin ei sen takia tarvi enää matkamuonia pitää liiemmin mukana. Joskus tietty voi tulla tilanteita, mut harvemmin. Hyvä tuote, jos joskus vielä pikkuisia tulee.

Oletko muuten kuullut Muksu.klubista? Käy toki tutustumassa. Tästä linkistä pääset sinne suoraan. Klubissa saat mm. ruoka-ohjeita tai voit osallistua kilpailuihin. Muksu ostokset kerryttävät Muksu-pisteitä, joilla voit hankkia Muksu-klubin pistekaupasta jotakin kivaa. :)

Mikä on Buzzador?
Muksu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti