perjantai 21. syyskuuta 2012

"Juustokakku"

No nytpä olen päivittämisen unohtanut ihan vallan. Luulin tämän jo laittaneeni. Mutta siis kaappiin jäi edellisten synttäreiden jäljiltä minivaahtokarkkeja, joille halusin jonkin paikan. Koska juustokakkua oli jo jonkin aikaa tehnyt mieli, tein pienen juustokakun. Ohjetta en enää muista, mutta pohja on tehty digestive-muruista (1/2 pkt) ja voista. Täytteessä kermaa, liivatetta ja joko vaniljakastikejauhetta tai vaniljakreemijauhetta. Onko jotain tuorejuustoa, en muista. Voi olla, että tein vain niistä, mitä kaapissa on eli ei olis juustoa.


Päällä on sit niitä minivaahtokarkkeja. Aivan ihania pikku palleroisia. :) "Suklaanauha" on Candy Meltsiä. Tuli aika kivan makuinen kakku, vaik hiukan epäilin, miten vaahtokarkit mahtaa käydä tällaiseen kakkuun. Hyvin ne kävi.

 
Olen jo jonkin aikaa tuohon pohjaan laittanut voin sijasta hedelmäPilttiä. Nyt tenava kuitenkin ehti kasvaa ulos Piltti ajasta, eikä kaapissa ollut yhtään sellaista. Tästä viisastuneena ostin taas kaapin perukoille muutaman Piltti purkin ihan vaan varmuuden vuoksi, jos innostuu tekemään juustokakkuja joskus. :) Pohjasta tulee mielestäni paljon kivempikin, kun siihen pistää voin tilalle mietoa hedelmäsosetta.

1 kommentti:

  1. Hauskan näköinen kakku! Ja varmasti herkullinen, juustokakut ovat.
    Noista pilteistä, mulla on kanssa jatkuva varasto mangopilttiä, sillä se on töissä loistava välipala silloin kun on sellaisen tarpeessa :)

    VastaaPoista