lauantai 6. huhtikuuta 2013

Tarttee ne koiratkin kakkuja :)

Huhtikuu on meidän suvussa juhlien aikaa. On hääpäivää, nimpparia, on synttäreitä miljoonat niin eläimillä kuin ihmisillä. Tässä kuussa on myös omien koirieni, Taikan ja Unnan, syn tymäpäivät. Taika täyttää jo 9-vuotta ja Unnakin on pian jo 6-vuotias! :O Aika menee haipakkaan. Joka synttäri ne on saaneet kakun. Maksalaatikko vaan ulos purkistaan ja nakit kynttilöuksi. Jotakin härpäkettä vaihtelevasti mukana. Tänä vuonna tein koissuillekin oikean kakun. :)
Yläosa maksalaatikkoa, alaosa jotain valmista purkkiruokaa. Purkkiruoka oli niin kiinteä, et lisäsin vähän nestettä ja korppujauhoa. Koristeena sit luukeksejä ja frolicia. :)

Tässä vielä päivänsankarit. Taika vasemmalla ja Unna oikealla. Oikein paljon onnea raksut. <3

2 kommenttia:

  1. Onnittelut päivänsankareille! Komeat kakut! Saiko molemmat oman vai yhteisen? :) Wiimankin synttärit on huhtikuussa, kuun loppupuolella - ja hupsis, nopeasti meni taas se vuosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taika ja Unna kiittää! Sen verran järeä kakku, että yhteisen saivat. :) Unnan synttärit on vasta 19. päivä, mutta juhlittiin nyt jo, kun on niin vähän eroa niillä. Tai katsotaan nyt, innostuuko kokeilemaan toisenlaista sitten vielä. :D Joko se Wiimakin on vuoden! Aika tosiaan kuluu. Vuoden päästä Taika täyttää jo 10 ja pääsee ilmaiseksi näyttelyihin. :O Pitänee muutamassa sit käydä kokeilemassa, mitä ne nyt siitä sanoo.

      Poista